ON THE ROAD AGAIN.

King of Prussia.

Zoals de titel bij de foto's al zegt: de grootste mall van Amerika en dat hebben we geweten. Hier is letterlijk alles te krijgen van punaises tot Porches en voor ons,het lagere volk, een Primarkt.
Het is weer lekker weertje en de vesten konden in de auto blijven. De rit naar het hotel verliep prima. Hotel en mall liggen op loopafstand maar bij gebrek aan stoepen moest de auto er toch weer aan te pas komen.
Aangekomen eerst foto gemaakt waar we stonden, omgevingsfoto en winkel waar we naar binnen gingen. Dit was later gezien een life saver.πŸ˜‚
De mall is enorm, een complete stad op zicht. Dus wij vol enthousiasme naar binnen en met verbazing en verbijstering bekeken wat er allemaal te koop was. Om de een of andere reden wilde telkens iemand mij van mijn rimpels afhelpen. πŸ’†β€β™€οΈ Aangezien dat toch een hopeloze zaak is heb ik vriendelijk bedankt. Halverwege even uitpuffen met een ijsje.🧁. Ik had frozen batter ( smaakt als het uitlikken van de beslagkom 🀩) .
Lanzaamaan werd het tijd om het hotel op te zoeken. Dus vol goede moed zoeken naar waar de auto stond.
Zien jullie ons al dwalen door de gangen, twee sukkels uit Maasbracht πŸ€¦β€β™‚οΈπŸ€¦β€β™€οΈ. Uiteindelijk met behulp van de security agenten toch ontsnapt. Het hotel was zo bereikt en nu lekker even uitpuffen.
Vanavond etern we in het hotel en gaan we ons voorbereiden op New York.πŸ—½

Tot morgen.